og Kundeløfte
  • uid=jeaben2,cn=users,o=euroaccident.com
  • Jeanette Bengtsson

Vision
og Kundeløfte

Vision
Vi vil bidrage til en tryg og sund verden.

Kundeløfte
Du kan godt have høje forventninger!
Med vores unikke koncept vil vi indtage rollen som Danmarks sundeste forsikringsselskab og give dig mulighed for at leve et langt, trygt og sundt liv.
Vi tror nemlig på, at mennesker både kan arbejde og leve et godt liv – og være sunde imens.

Det er vores udtrykte målsætning, at alle, der er i kontakt med Euro Accident, enten direkte eller via en af vores samarbejdspartnere, får den ypperste oplevelse hele vejen igennem.

Uanset om du er tidligere, nuværende eller fremtidig kunde hos Euro Accident kan du forvente den absolut bedste service på hele din rejse med os.

Det er lige fra du overvejer at placere dine forsikringer hos os - til du rent faktisk gør det, og måske en dag får brug for din forsikring.

Som alle andre forsikringsselskaber har vi naturligvis også betingelser, men i det daglige samarbejde med, har vi ingen rammer. Vi ønsker at blive kendt som det forsikringsselskab, der leverer mere end vores policer lover. Fra mange års erfaring ved vi, at der ikke er to skadessager, der er ens, og derfor tager vores behandling altid udgangspunkt i det enkelte individ. Vi lover, at vi ikke giver op, og at vi prøver alle ønskede behandlinger og muligheder for at nå i mål og gøre dig tilfreds.

Vi skaber holdbare medarbejdere ®